Loading Events
This event has passed.

Esmaspäeval, 15. mail algusega kell 18.00 toimub Kindluse Kogukonna Kooli järgmine loeng-vestlusõhtu. Sel korral on fookuses, kuidas oma lapse vaimset tervist argipäevas hoida. Teadmised ajust ja vaimsest tervisest on toredad, aga kuidas neid päriselt ühe tavalise argipäeva sees rakendada? Kuidas rääkida lapsega toidust, tunnetest, suhetest, muutustest, kuidas toetada positiivset sisekõnet ning turgutada kohanemisvõimet, kuidas analüüsida konflikte? Loeng-vestlusõhtul võtame ette hunniku kõige tavalisemaid argistsenaariumeid, et nende võimalikke lahenduskäike läbi vaimse tervise vaatevinkli analüüsida.

Sellest kõigest tuleb meile kõnelema kasvatuspsühholoog, vanemahariduse ja vaimse tervise edendaja, Instagrami konto @jesslapsed vedaja ning Jess, lapsed! raamatu autor Merilin Mandel.

Sissepääs tasuta, oled väga oodatud! Registreerumine SIIN.

Lapsevanematele suunatud Kindluse Kogukonna Kool alustas märtsis ning selle eesmärgiks on kodu ja kooli omavahelise koostöö tõhustamine ning lapsevanemate toetamine. Õppeaasta vältel toimuvad loeng-vestlusõhtud, kus astuvad üles vastava valdkonna spetsialistid, kes räägivad lapsevanemate jaoks olulistel teemadel. 

Küsimuste korral pöördu kogukonnajuhi poole (laura.vaikma@kindlusekool.ee).

Kohtumiseni!

 

Share This Event!